Home

Achtergrond

Capaciteit website DSB vergroot

De internetsite van DSB Bank draait vandaag volgens een woordvoerder van de bank weer, "maar niet zo snel''.

In de nacht van donderdag op vrijdag is de capaciteit van de site vergroot. "Dat was nodig omdat de site meer wordt bezocht'', aldus de woordvoerder. Ook is er 'iets' tussen geplaatst zodat hackers de site niet meer kunnen belagen. "We willen niet meer in een zelfde situatie komen als donderdag'', zegt de woordvoerder.

Klanten van de bank melden dat het niet lukt om in te loggen via de site. Wel kan telefonisch geld worden overgemaakt. Bij de kantoren van DSB kan geen geld worden opgenomen; die kantoren hebben geen kasfaciliteiten.

Gisteren kon niet meer worden ingelogd op de site van DSB om te internetbankieren. De site liep vast enkele uren nadat Pieter Lakeman van de Stichting Hypotheekleed op televisie een oproep had gedaan aan klanten om massaal hun geld weg te halen bij de bank. Volgens de woordvoerder werd de bank belaagd door hackers.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.