Home

Achtergrond 1 reactie

CNB vergadert feestelijk in Zaandam

De Coöperatieve Nederlandse Bloembollencentrale (CNB) legt donderdag verantwoording af over het boekjaar 2008/2009.

Dat gebeurt tijdens de jaarvergadering, die in het teken staat van het 90-jarig bestaan van CNB. De handelsomzet van CNB over het boekjaar, dat op 31 mei is afgesloten, was ruim 281 miljoen euro. Dat resulteerde, exclusief deelnemingen en vóór vennootschapsbelasting, in een brutowinst van ruim 2,5 miljoen euro.

Financieel directeur Leo van Leeuwen geeft een nadere toelichting op de jaarrekening. Algemeen directeur Wouter Willems schenkt in zijn speech aandacht aan ‘CNB nu en in de toekomst - hoe sterk is onze C?’

CNB heeft er in het kader van haar jubileum voor gekozen om de vergadering te houden in de Taets Art Gallery in Zaandam. De opzet van de bijeenkomst is aangepast aan het feestelijke karakter. Zo krijgt iedere bezoeker dit jaar een leuk geschenk mee en zal Foppe de Haan, die als gastspreker optreedt, een interessant verband leggen tussen (voet)ballen en (bloem)bollen. Het jaarverslag over 2008/2009 zal na de ledenvergadering op de website van CNB gepubliceerd worden.

De vergadering begint om 20.00 uur.

Administrator

Eén reactie

 • no-profile-image

  bollenkweker

  - Ongeveer 2 milj. verlies - Toch!?
  - Vooruitzichten IVB lopend boekjaar niet positief agv minder bollen tegen scherpe prijzen
  - Vooruitzichten lopend boekjaar K&P Bovenkarspel negatief ondanks sanering etc.
  - Overige activiteiten CNb zullen waarschijnlijk ook niet floreren
  - Geen restitutie voor de leden
  - Wel met uitgebreide delegatie naar Chili

  - Misschien had een ALV in eigen huis, ondanks 90 jarig betaan, beter op zijn plaats geweest!
  Tering naar de nering zetten en even pas op de plaats maken

Of registreer je om te kunnen reageren.