Home

Achtergrond 203 x bekeken

C1000 heeft eindelijk een eigen wuppie

De C1000-supermarkten hebben hun spaaracties over een andere boeg gegooid, en niet zonder succes.

Waar in het verleden in de supermarkten van Schuitema gespaard kon worden voor een doos boodschappen, bestek of pannen, lijkt de supermarkt nu meer de weg van concurrent Albert Heijn ingeslagen met de Gogo's.

Volgens marktonderzoeker GfK hebben de C1000-winkels dankzij de plastic poppetjes de afgelopen weken 2 procent meer klanten gezien dan normaal. GfK wijst erop dat de marketingmanager van Albert Heijn in de loop van dit jaar is overgestapt naar concurrent C1000.

Een woordvoerster van C1000 zegt dat er inmiddels miljoenen Gogo's over de toonbank zijn gegaan. Hoeveel precies wil zij niet zeggen. Klanten krijgen bij 10 euro aan boodschappen een Gogo.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.