Home

Achtergrond

Anthos sluit overeenkomst met BloembollenVisie

Anthos, de Koninklijke handelsbond voor boomkwekerij- en bolproducten is met CNB en KAVB, de uitgevers van BloembollenVisie een overeenkomst aangegaan, waarin vastgelegd is dat Anthos met ingang van november 2009 maandelijks de beschikking zal krijgen over twee redactionele pagina's in BloembollenVisie.

Anthos benaderde BloembollenVisie nadat duidelijk was geworden, dat het vakblad Vakwerk in zijn huidige printvorm eind dit jaar ophoudt te bestaan. In februari dit jaar besloot Hobaho om dezelfde reden over te stappen naar BloembollenVisie. De basis voor deze vakbrede samenwerking werd overigens in 2003 gelegd toen CNB en KAVB besloten tot de uitgifte van een gezamenlijk vakblad voor de bloembollen- en vaste plantensector.

Met CNB en KAVB als uitgevers heeft BloembollenVisie zich sinds die tijd weten te profileren als toonaangevend en meest gelezen in de bloembollen- en vasteplantensector. De overeenkomst met Anthos betekent tevens dat voldaan wordt aan de wens van het vak om tot één vakblad voor de gehele bloembollen- en vaste plantensector te komen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.