Home

Achtergrond

Akkoord tussen DSB Bank en stichting Steunfonds

DSB Bank heeft zondag een overeenkomst getekend met de stichting Steunfonds Probleemhypotheken om gedupeerden op individuele basis te compenseren.

Dat bevestigde de woordvoerder van DSB naar aanleiding van berichtgeving op de website van de Volkskrant.

De stichting, die naar eigen zeggen ongeveer tweeduizend gedupeerden behartigt, beschuldigt DSB ervan huiseigenaren te hebben opgezadeld met torenhoge schulden. De twee partijen hebben nu een raamwerk opgezet dat als voorbeeld moet dienen voor de behandeling van de overige dossiers.

Mensen die vinden dat zij door DSB zijn benadeeld en compensatie willen, moeten zichzelf melden bij de stichting Steunfonds Probleemhypotheken. "Diegenen die zich aanmelden, zullen wij proberen te helpen. We willen individuele oplossingen, geen collectieve'', aldus DSB-woordvoerder Klaas Wilting.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.