Home

Achtergrond 300 x bekeken 8 reacties

Aanhouding tijdens actie tegen nertsenfokker

De nationale recherche heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 33-jarige vrouw aangehouden tijdens een actie van dierenrechtenextremisten bij een nertsenfokker in het Gelderse Barchem.

Dat meldde het landelijk parket van het Openbaar Ministerie. Volgens het OM vernielde een onbekend aantal extremisten honderden hokken van de fokkerij. Daardoor ontsnapten ongeveer vijfduizend pelsdieren. Deze nertsen moeten worden afgemaakt, omdat ze niet kunnen worden teruggeplaatst in hokken, laat justitie weten.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  pete

  He Adje, het is geen stijl om zulke dierenactivisten te vergelijken met oorlogsveteranen die hun moed bewezen hebben. Of met Politie, Ambulance of Brandweer personeel. Al deze mensen zijn bereid om gevaar te lopen om andere mensen te helpen. Dierenactivisten gaan bij nacht en ontij persoonlijke eigendommen vernielen om zogenaamd de beesten een beter bestaan te geven, met als gevolg dat ze een miserabele langzame dood sterven. Die activisten zullen nooit hun naam en toenaam bekend willen maken omdat ze weten dat ze FOUT zijn.

 • no-profile-image

  willem

  Adje, ik denk dat ze jou ook beter voor altijd kunnen opsluiten, Jij bent net zo èèn.

 • no-profile-image

  happy

  Deze criminele moeten worden afgemaakt, omdat ze niet kunnen worden teruggeplaatst in de maatschappij, laat justitie weten.

 • no-profile-image

  joris janssens

  Hitler heeft destijds één kapitale fout
  gemaakt, hij heeft namelijk de verkeerde
  afgemaakt !!

 • no-profile-image

  adje

  deze mevrouw moet een lintje krijgen voor haar getoonde moed.

 • no-profile-image

  Lizzie

  I.p.v. dierenactivisten zijn het dus dierenmoordenaars

 • no-profile-image

  realist

  Dieren bevrijden is Dieren vermoorden.
  In het wild geboren dieren kunnen niet aarden in gevangenschap. Dieren die juist niet in de natuur geboren zijn, kunnen ook niet overleven in de natuur.

 • no-profile-image

  spotmelker

  Dit soort moeten ze in/tijdens de door hunzelf veroorzaakte situatie wettelijk "vogelvrij" verklaren. Dan is het rap afgelopen met hun zelfbevredigingsacties.

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.