Home

Achtergrond 198 x bekeken

Vierde dode steekpartij België

De steekpartij in een kinderdagverblijf in het Oost-Vlaamse Sint-Gillis heeft een vierde slachtoffer geëist.

Een zwaargewonde baby is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen bezweken, zo maakte het ziekenhuis vrijdag bekend. Alle gewonde baby's en kinderen worden vrijdag nog overgebracht naar het Universitair Ziekenhuis Gent. De meeste slachtoffers zijn er zeer ernstig aan toe, aldus een wooordvoerder van het ziekenhuis. De gewonden werden meerdere keren gestoken, aldus justitie.

Een man stak vrijdag in op baby's, kinderen en volwassenen in het dagverblijf. Drie kinderen en een medewerkster zijn overleden. Tien kinderen en twee volwassenen zijn gewond, aldus een officier van justie. De verdachte is aangehouden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.