Home

Achtergrond 171 x bekeken

Vierdaagse kiest voor internet

De inschrijving voor de 93e Vierdaagse van Nijmegen verloopt voor het eerst vrijwel uitsluitend via internet.

Dat maakte de organisatie van het wandelevenement vandaag bekend. Aan de Vierdaagse mogen in de derde week van juli maximaal 45.000 wandelaars deelnemen. Voor het eerst vertrouwt de marsleiding grotendeels op inschrijving via internet. In tegenstelling tot voorgaande jaren krijgen deelnemers geen inschrijfformulier thuisgestuurd.

Wel krijgen alle wandelaars van vorig jaar per e-mail een uitnodiging om zich online in te schrijven. De website van de Vierdaagse is daartoe vernieuwd. De inschrijving begint op maandag 2 februari.

Deelnemers die de tocht vorig jaar succesvol uitliepen en opnieuw willen deelnemen, zijn verzekerd van een startbewijs. Als het aantal inschrijvingen de limiet van 45.000 deelnemers overschrijdt, zullen eerstejaars wandelaars om een startbewijs moeten loten, aldus de marsleiding.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.