Home

Achtergrond

Thema DriebanFlora 'Rock & Bol'

De 23e DriebanFlora in Venhuizen heeft als thema 'Rock & Bol'.

Er zijn tachtig inzenders van tulpen, lelies, irissen, Zantedeschia, Hippeastrum en een scala aan andere bloemen. Opvallend is dat ieder jaar weer nieuwe inzenders hun tulpen op de DriebanFlora showen.

Ze gaan de strijd aan voor de beste tulp van de tentoonstelling en natuurlijk voor de beste inzending van de tentoonstelling. Café De Roode Leeuw zal omgetoverd worden in een rock tempel.

De DriebanFlora wordt geopend op woensdag 28 januari om 15.00 uur door Niek Huisman. Samen met een rock & rollteam van dansschool Peter Verbiest zal hij de opening verrichten. De openingstijden zijn donderdag 29 en vrijdag 30 januari van 10.00 tot 22.00 uur en zaterdag 31 januari en zondag 1 februari van 10.00 tot 21.00 uur.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.