Home

Achtergrond 282 x bekeken 1 reactie

Pijpers verruilt GD voor faculteit Diergeneeskunde

Anton Pijpers vertrekt bij de Gezondheidsdienst voor Dieren in Deventer.

Hij wordt decaan aan de faculteit Diergeneeskunde van de universiteit Utrecht.

Pijpers volgt in Utrecht Albert Cornelissen op, die tien jaar decaan is geweest. In 2000 werd Pijpers directeur van de GD, die onder zijn leiding is gereorganiseerd en geconcentreerd in Deventer. Vorig jaar gaf hij leiding aan de voorgenomen samenwerking tussen de Animal Sciences Group (ASG) van Wageningen UR en de GD.

De bedoeling was dat Pijpers leiding zou gaan geven aan de bij elkaar ondergebrachte organisaties. De samenwerking tussen GD en ASG ketste uiteindelijk af.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    R.G.

    Het is zeer spijtig te lezen dat Anton Pijpers vertrekt bij de GD. Anton is een kundig man en is altijd inhoudelijk zeer goed op de hoogte. Kon beargumenterend partijen overtuigen en bij elkaar brengen. Waarom opstappen? Hopelijk niet van frustratie vanwege afketsing van samenwerking GD ASG. Ben verder benieuwd naar zijn opvolging, want we weten hoe het ook kan lopen gezien de voorganger van Anton. Het kan zo weer een puinhoop worden. Anton veel succes in Utrecht.

Of registreer je om te kunnen reageren.