Home

Achtergrond 168 x bekeken

Nederlander wil gewoon lekker op vakantie

Nederlanders willen ondanks de crisis nog steeds en massaal op vakantie.

Normaliter gaat 80 procent van de mensen op vakantie. Driekwart van de Nederlanders geeft aan dit jaar zeer waarschijnlijk op vakantie te gaan, zo'n 16 procent twijfelt nog en 10 procent gaat zeer waarschijnlijk niet.

Dat blijkt uit onderzoek van het NIPO in opdracht van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC). Het is voor het eerst dat het onderzoek is gehouden. De branche wil graag weten hoe mensen omgaan met vakanties gezien de economische crisis.

"Niet alleen Nederlanders waar het financieel goed mee gaat, willen op vakantie gaan. Ook van degenen van wie de situatie verslechtert, geeft twee derde aan dit jaar op vakantie te gaan.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.