Home

Achtergrond 159 x bekeken

'Moordenaar Dendermonde stille eenzaat'

De 20-jarige man die vrijdag in een crèche in het Belgische Dendermonde twee baby's en een kinderleidster doodstak en dertien kinderen en leidsters verwondde, is een stille eenzaat, die met bijna niemand contact had.

Zo wordt de verdachte Kim De G. maandag omschreven in Belgische kranten. Foto's die een aantal bladen afdrukken, tonen De G. als een jongeman met lang haar en een vriendelijk gezicht. Voor hij vrijdag werd aangehouden, was hij nog niet met de politie in aanraking geweest. Hij woonde in een appartement in Sinaai, bij Sint-Niklaas, zo'n 20 kilometer van Dendermonde.

Waarom hij juist naar deze plaats fietste om een bloedbad aan te richten, is onduidelijk. De verdachte heeft tot dusver geen verklaringen afgelegd. Hij weigert nog steeds alle voedsel en ligt in de gevangenis van Brugge aan een infuus.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.