Home

Achtergrond 1 reactie

'Metro wil 15.000 banen schrappen'

Het Duitse detailhandelsconcern Metro is van plan de komenden jaren wereldwijd 15.000 arbeidsplaatsen te schrappen in een omvangrijk herstructureringsprogramma.

Dat meldden bronnen rond het concern vandaag. Het reorganisatieprogramma 'Shape 2012' moet omstreeks 2012 de winstgevendheid met 1,5 miljard euro vergroten. Metro telt wereldwijd ongeveer 300.000 werknemers. Het bedrijf is in Nederland bekend van Media Markt.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Henk Vos

    U schrijft is in nederland bekend van mediamarkt;En van Saturn.En van DE ALLER GROOTSTE SUPERMARKTEN VAN NEDERLAND;De MAKRO.
    Ging deze maar sluiten dan kunnen wij kleine ondernemers ook weer nieuwe klanten tegemoet zien.
    Voorheen kocht ik voor onze zaak goederen bij Lukas Klamer.Overal stond er voor de schappen Verpakkingen openen verplicht u tot kopen.Bij de makro kan ik geen omdoos verpakkingen meer vinden,alles staat los in het schap.En de consument(pashouder) met een diepvrieskist verkoop aan huis denkt dat alles er zo lekker goedkoop is,totdat men bij de kassa is en betaald plus 6 of 19 %btw.en vanaf november alle zondagen open.voor de consument,want de kaasa lade moet gevuld worden he.Over de lijken van de middenstand.

Of registreer je om te kunnen reageren.