Home

Achtergrond 354 x bekeken 3 reacties

Machinepark loonbedrijf trekt kijkers

Loonwerker Albert Bijdevate stopt met zijn bedrijf. De machines en trekkers worden via een internetveiling geveild.

De eerste kijkers voor de machineveiling van loonbedrijf Bijdevaate in Bant kijken bij een trekker. Akkerbouwers Roelie Delger (links) en Remco van Wieringen nemen een kijkje bij de 408 kavels, waaronder 34 trekkers, 24 zaaimachines en een groot aantal rooimachines, die tot en met 5 januari via internet worden geveild. Foto Alex de Haan

Een man roostert een varken in de Cubaanse hoofdstad Havana. Het land vierde gisteren de vijftigste verjaardag van de Cubaanse Revolutie. Foto ANP

Hongaars grijs rund

Een Hongaars grijs rund loopt rond met enkele van haar kalveren. De dieren vormen een onderdeel van het Hongaarse centrum voor milieu en bescherming van genetica in Hortobagy, zo’n 200 kilometer ten oosten van de hoofdstad Boedapest. Het centrum is bedoeld om het natuurlijk erfgoed van Hongarije te beschermen en is onderdeel van een nationaal park. Foto ANP

Akkerbouwer Hendrik Bakker uit Noordbroek heeft zijn zetmeelaardappelen afgedekt met plastic om ze te beschermen tegen de vorst. ”Toen de vorst inviel, hebben we de eerste laag over de aardappelen gelegd”, vertelt Bakker. ”Nu het strenger is gaan vriezen, is een tweede laag noodzakelijk. Bevroren aardappelen worden door de fabriek niet geaccepteerd.” Foto Hendrik Bakkker

Foto

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Noek

  Het staat er nog net zo fout op als een 10 dagen geleden.
  Blijkbaar leest geen enkel redactielid de reacties bij een artikel.

 • no-profile-image

  noek

  Bij de 2e foto bij het bericht "machinepark loonbedrijf trekt kijkers" zie ik een foto van een cubaans varken die wordt geroosterd, op de 3e foto staan Hongaarse runderen.....
  Lijkt me niet goed.

 • no-profile-image

  Bram

  En de vierde foto is ook niet goed

Of registreer je om te kunnen reageren.