Home

Achtergrond 178 x bekeken

Maatregelen stellen werkgevers teleur

De werkgevers reageren teleurgesteld op de maatregelen van het kabinet om de economie op gang te brengen.

VNO-NCW en MKB-Nederland noemen de garantieregelingen noodzakelijk, maar onvoldoende. Ze vinden dat de exportkredietverzekering niet genoeg wordt uitgebreid en de impuls voor het op gang brengen van de woningmarkt krijgt ook een onvoldoende.

De werkgevers missen in het pakket een verdere verruiming van de regeling voor vervroegde afschrijving, waardoor ze het betalen van belasting kunnen uitstellen.

Ook de Land- en Tuinbouw Organisatie Nederland (LTO) vindt dat de maatregelen tekortschieten, met name die om de export te bevorderen. LTO, VNO-NCW en MKB-Nederland willen snel met het kabinet praten over meer maatregelen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.