Home

Achtergrond 210 x bekeken

'Leiderschap moet koers in tuinbouw bepalen'

De Nederlandse voedingstuinbouw heeft behoefte aan leiderschap om de juiste koers te vinden.

Dat schrijft Versdirect.nl-directeur Hans van Luijk in zijn weblog. "Hoe gaan we de slag maken naar een tuinbouw die niet meer afhankelijk is van fossiele brandstof en hoe gaan we de keten zodanig structureren dat we weer partij worden voor de almaar toenemende macht van de supermarkten? Zaken die discussie oproepen en waar dus veel meningen over zijn."

Versdirect.nl is één van de grootste telersorganisaties in Nederland en betrokken bij samenwerkingsoverleg van afzetorganisaties. De sector heeft behoefte aan bedrijven die een richting durven inslaan en daarmee de richting aangeven, schrijft Van Luijk.

Of registreer je om te kunnen reageren.