Home

Achtergrond 2 reacties

Kwart basisscholen verbetert taal- en rekenlessen

Ruim een kwart van de basisscholen probeert de lessen in taal en rekenen naar een hoger plan te tillen.

Dat heeft staatssecretaris Sharon Dijksma van Onderwijs donderdag laten weten. Beter onderwijs in Nederlands en rekenen is een speerpunt van het kabinet. Dijksma laat scholen met andere scholen samenwerken zodat zij leren van elkaars ervaringen. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat Nederlandse kinderen langzaam terrein verliezen op het gebied van rekenen en taal.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Tim

    Dan mogen ze op de pabo's nu eindelijk ook een prominentere rol voor Nederlands gaan inruimen, want buiten de verbetering van de taal- en rekentoets, is het met het aandeel van de Nederlandse taal triets gesteld.

  • no-profile-image

    ladybug

    Triets, wat je zegt! :)

Of registreer je om te kunnen reageren.