Home

Achtergrond

Jörgen Raymann en 'De Dijk' krijgen eigen tulp

Van woensdag 25 februari tot en met zondag 1 maart 2009 geeft het Holland Flowers Festival in Zwaagdijk traditioneel dé aftrap voor de lente.

Het jaar 2009 staat bij Holland Flowers Festival in het teken van 'Voorjaarsmelodie' omdat Tuinen en Bloemen de muziek voor de ogen zijn.
Op donderdagmiddag 26 februari om 13.30 uur zal de Tulp 'Liliane Gronert' gedoopt worden.

Liliane Brekelmans – Gronert richtte in 1980 Stichting Liliane Fonds op, een fonds dat rechtstreekse, kleinschalige en persoonsgerichte hulp verleent aan kinderen en jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden.

Op vrijdagmiddag 27 februari om 13.30 uur wordt het Holland Flowers Festival opgeluisterd door de komst van Jörgen Raymann . Hij zal dan de Tulp 'Jörgen Raymann' dopen. Jörgen Raymann is een Nederlands/Surinaams cabaretier/stand-up comedian en presentator.

Zaterdagmiddag 28 februari om 13.00 uur zal Huub van de Lubbe, zanger van de popgroep De Dijk de Tulp 'De Dijk' dopen. De groep heeft net een belangrijke muziekprijs gewonnen, de Popprijs 2008, met het nieuwe album: Brussel.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.