Home

Achtergrond 157 x bekeken

'Investeerders moeten zich richten op landbouw'

Slimme investeerders kunnen hun geld beter zetten op de landbouw, voedingsindustrie en energie.

De dollar wacht ondertussen een vrije val. Dat heeft de 66 jaar oude meesterbelegger Jim Rogers verklaard op de Asia Economic Forum in Hongkong.

Rogers waarschuwde investeerders voor staatsobligaties en alle fondsen die met de dollar van doen hebben. "De VS print dollars. De Amerikanen gaan alles doen om de economie te herstellen, zelfs als dat de vernietiging van de dollar betekent."

Rogers schreef verschillende boeken over het investeren in landbouwgrondstoffen en agribusiness-fondsen. De prijsdalingen van nu noemde Rogers, tegenwoordig woonachtig in Singapore, "een normale reactie van de markt, die niks van doen heeft met de marktfundamenten."

Of registreer je om te kunnen reageren.