Home

Achtergrond 175 x bekeken

Extra ambulances voor gevallen schaatsers Overijssel

De ambulances in het noordoosten van Nederland hebben zaterdag de handen vol gehad aan schaatsongelukken. Veertien mensen zijn behandeld of naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling, meldt de Geneeskundige Hulp bij Ongevallen en Rampen (GHOR).

In de kop van Overijssel werden extra ambulances ingezet om alle gewonden te hulp te kunnen schieten. En dat bleek geen sinecure, want door de vele geparkeerde auto's hadden hulpverleners soms nogal wat moeite om slachtoffers te bereiken. Die lagen bovendien soms midden op een ijsvlakte.

Na de drukte van zaterdag roepen de hulpdiensten schaatsers op hun auto zo te parkeren dat er ruimte overblijft voor ambulances, brandweer- en politiewagens.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.