Home

Achtergrond 218 x bekeken

Doden door slecht weer Duitsland

IJsgladde wegen, hevige sneeuwval en zware windstormen in Duitsland hebben zaterdag talrijke ongevallen tot gevolg gehad.

Twee mensen zijn omgekomen, van wie een op vrijdagavond. De windsnelheden liepen op tot wel 176 kilometer per uur.

In het district Offenbach (Hessen) kwam een 40-jarige man om het leven toen hij met zijn auto op een spekgladde weg in botsing raakte met een tegenligger. Vrijdagavond stierf een 70-jarige man in Gerabronn (Baden-Württemberg) doordat hij getroffen werd door een rondviegende schuurdeur, die de wind uit zijn voegen had gerukt.

Op Autobahn 98 in het zuidelijke district Konstanz (Baden-Württemberg) raakten vijf mensen gewond door een aardverschuiving, die vijf auto's en een vrachtwagen onder de modder begroef. Bij de meeste ongevallen in de zuidelijke deelstaten Hessen, Baden-Württemberg en Bayern bleven de gevolgen echter beperkt tot blikschade.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.