Home

Achtergrond 180 x bekeken 1 reactie

Bush gaat boek schrijven

George Bush gaat een boek schrijven als hij op 20 januari het Witte Huis heeft verlaten.

Dat zei de vertrekkende president van de VS in een interview met de conservatieve columnist Cal Thomas. Ook wil Bush een instituut oprichten aan de Southern Methodist University om over zijn idealen te praten. "Ik ben bezorgd over een land dat zegt dat isolationisme oké is - het is niet oké wat mij betreft - of dat protectionisme de weg is om in te slaan vanuit economisch oogpunt'', aldus Bush.

Bush wil zijn instituut gebruiken om de trom te roeren voor dissidenten en vrijheidsstrijders. Zijn vrouw Laura "zal het gebruiken als een plek om te praten over vrouwen in Afghanistan of vrouwen in het Midden-Oosten''.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    dirk

    Kan die schrijven dan?

Of registreer je om te kunnen reageren.