Home

Achtergrond

Aanhoudingen na reeks overvallen op supermarkt

De politie heeft met de aanhouding van vier verdachten een reeks overvallen op de Aldi in Rijswijk en wegrestaurant La Place in Delft opgelost.

Dit maakte de politie vanochtend bekend. De verdachten pleegden de overvallen in wisselende samenstellingen in de tweede helft van vorig jaar. De Rijswijkse supermarkt werd in deze periode drie keer overvallen. Het wegrestaurant was twee keer doelwit van de verdachten. Ze hadden het steeds voorzien op de inhoud van de kluis en sigaretten.

Het onderzoek kwam in een stroomversnelling na de publicatie van de foto van een van de verdachten in diverse opsporingsprogramma's. Het rechercheteam kreeg hierna meerdere tips over de identiteit van de man.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.