Home

Achtergrond 155 x bekeken

Aangereden Pool ligt nacht gewond in bos

Een 23-jarige Pool heeft de nacht van woensdag op donderdag gewond in een bos in Kaatsheuvel gelegen, nadat hij was aangereden.

Dat heeft een woordvoerster van de politie donderdag laten weten. Een 37-jarige man uit Tilburg meldde woensdagavond bij de politie dat hij iemand van een brug aan de Midden-Brabantweg had zien vallen en over de persoon heen was gereden. Toen hij ging kijken zag hij niemand meer. De politie constateerde dat er geen schade aan de auto was en trof op de aangewezen plaats ook niemand aan.

Donderdagochtend zocht de politie in de omgeving en trof enkele honderden meters verder in een bosgebied de Pool aan. De man verklaarde op het fietspad te zijn aangereden. Hij heeft een gebroken enkel en een gekneusde enkel.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.