Home

Achtergrond 203 x bekeken 4 reacties

200 varkens stikken door brand in stal

Door een uitslaande brand in een stal in Meijel zijn vanochtend tweehonderd varkens door verstikking om het leven gekomen.

Dat liet de brandweer weten. De brand in de 70 meter lange stal van een varkensbedrijf aan de Berg in Meijel brak door nog onbekende oorzaak uit rond half negen en was een half uur later onder controle. Bij de brand kwam asbest vrij die neersloeg op het erf van de boerderij. Niemand raakte gewond.

Donderdagavond brak ook al een brand uit in een leegstaande varkensstal enkele honderden meters verderop. Volgens de brandweer is er vooralsnog geen samenhang aangetoond.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  dirk

  Misschien worden die wel expres aangestoken door mensen die tegen de agrarische sector zijn.Het zou me niets verbazen

 • no-profile-image

  Jan Holland

  En dit is alweer de ZOVEELSTE brand in die gruwelijke bio-industrie!
  Zolang dieren nog steeds als producten worden gehouden, zal dit blijven plaats vinden. De verzekering betaald immers wel... Maar het wordt HOOG TIJD dat die zelfde verzekingsmaatschappijen deze dier-onterende industrie totaal gaat weigeren! Anno 2009; de bio-industrie is niets anders dan hedendaagse concentratiekampen.

 • no-profile-image

  kwekje@hotmail.com

  Jan Holland Meppel,

  Hou toch op, zo deprimerend te reageren.
  Hoe vaak is er brand in huizen, etc.
  Misschien zijn het de criminelen van een Varkens in Nood of Wakker Dier of die andere groepen, die zogenaamd voor dierenrechten zijn.

 • no-profile-image

  boer

  Iets teveel op geenstijl gehangen meesteres?Deze site is niks voor jouw soort,alleen voor echte mannen!Toch gaan de verdenkingen wel uit naar brandstichting in dit geval,de avond ervoor is er in datzelfde dorp een andere varkensstal uitgebrand.Dus wie weet!

Of registreer je om te kunnen reageren.