Home

Achtergrond 212 x bekeken 1 reactie

Wollig schaap

Jos Hillebrand

Eén reactie

  • no-profile-image

    Charlotte Almekinders

    Ik ben eerste jaarsstudent op de STOAS, richting natuur en communicatie ( dit is een nieuwe richting sinds dit jaar ) en nu moet ik een lesvoorbereiding maken over een kalebas, ik kan mij herinneren, dat er in de kinderboerderij van vorige herfst (of misschien al langer geleden) een pagina over deze siervrucht is gemaakt, kunt u mij helpen, u bent altijd zo creatief, of kan ik een email adres van u ontvangen, wie de kinderboerderij pagina in elkaar zet? Of is er een site waar oudere kinderboerderijpaginas gerubriceerd en terug te vinden zijn?
    hartelijk dank voor uw medewerking, en als u ook mogelijkheden heeft voor een stageplaats, verneem ik het graag. Charlotte.

Of registreer je om te kunnen reageren.