Home

Achtergrond

Wijnschrijver Hubrecht Duijker krijgt Oeuvre-award

Wijnschrijver Hubrecht Duijker heeft vandaag van het Productschap Wijn de oeuvre-award gekregen.

Wijnschrijver Hubrecht Duijker heeft vandaag van het Productschap Wijn de oeuvre-award gekregen. Het is de eerste keer dat deze prijs wordt toegekend. Hij kreeg de award uitgereikt tijdens het Symposium Wijn & Marketing in het World Forum Convention Center in Den Haag.

Met de jaarlijkse award wil het productschap de ontwikkeling van het marketingdenken in de wijnbranche stimuleren. De jury van het Productschap Wijn Marketing Awards vindt dat Duijker met zijn "attitude en zijn gehele oeuvre het bewijs heeft geleverd dat zijn energie, passie en motivatie voor de wijnbranche in het algemeen, en het product wijn in het bijzonder ongelimiteerd zijn''.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.