Home

Achtergrond

Werknemers hebben weinig inspraak in werklocatie

Werknemers krijgen te weinig inspraak in de locatie en bereikbaarheid van hun werkplek.

Slechts 36 procent van alle werknemers heeft inspraak gehad in de locatiekeuze van hun bedrijfspand. De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) bevestigt vandaag deze uitkomst van een onderzoek waar het Financieele Dagblad over bericht.

Meer dan 70 procent van de werknemers oordeelt overigens positief over de locatie en bereikbaarheid van hun kantoor. Driekwart van de Nederlandse werknemers beschouwt de werklocatie en de bereikbaarheid ervan als de belangrijkste voorwaarde voor een goede werkplek.

De NVM presenteert de resultaten vandaag tijdens het Nationaal Vastgoed Debat aan minister Jacqueline Cramer.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.