Home

Achtergrond 269 x bekeken 2 reacties

Vrouwen toegelaten op Spaanse rijschool

De beroemde Spaanse rijschool in Wenen laat voortaan ook vrouwen op de lippizaner paarden rijden. Een 18-jarige Britse en een 21-jarige Oostenrijkse mogen als eerste vrouwen de vierjarige opleiding gaan volgen.

Een deel van de ruiters zou kritiek op het besluit van de directie hebben geuit, meldden Oostenrijkse media vrijdag. De voormalige keizerlijke rijschool werd in 1572 opgericht en geldt als belangrijke attractie van de Oostenrijkse hoofdstad.

Foto

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    gert

    laat met de emancipatie,de dames mochten tot nu toe alleen maar helpen de stallen uitmesten

  • no-profile-image

    Arjen

    Wel vrouwen maar merries zij nog steeds taboe.

Of registreer je om te kunnen reageren.