Home

Achtergrond 337 x bekeken 16 reacties

Vrijgezelle boer Frans zoekt koffiedrinkende vrouw in Amsterdam

Boer Frans, bekend van Boer zoekt Vrouw, hoopt vandaag in Amsterdam de vrouw van zijn dromen te vinden door haar koffie te schenken.

Door op zijn boerenkar een cappuccino, caffé latte of latte macchiato met verse melk te zetten, hoopt hij zijn droomvrouw te ontmoeten. Als boerenvrouw moet je houden van kopjes koffie drinken, en zetten. Tevens biedt samen koffie drinken de ultieme gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, is zijn standpunt.

De actie is een initatief van Philips, ter promotie van de nieuwe Senseo Latte Select koffiezetter.

Ondanks zijn deelname aan het boeren dating programma is boer Frans nog steeds vrijgezel. Hij trekt vandaag met zijn trekker door Amsterdam en nodigt vrouwen op de Dam en in de PC Hoofstraat uit voor een kopje koffie aan zijn bar.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  henk

  Frans kan beter ook langs de zeedijk gaan.
  Daar zitten meer mensen die voor een paar centen de gekste dingen doen.Ik hoop alleen dat het beeld van de mensen over boeren niet negatiever wordt door domme Fransje.

 • no-profile-image

  rene vermunt

  Laat Frans zijn gang maar gaan ,die komt er wel die jongen.
  Misschien dat ie Lesbo Gerda op den duur opvolgt.

 • no-profile-image

  farmer

  Gewoon een reclame-stunt.

 • no-profile-image

  Boerenverstand

  Frans alleen als je de enige echte Friese Vlag koffiemelk gebruikt dan mag je deze koffie schenken.Want alleen met merk artikelen zijn er nog marges.

 • no-profile-image

  Boerin in hart en nieren

  Frans hoever ben je nu toch gezonken?om je naamsbekendhied op deze manier te laten misbruiken.
  Een boerndeerne voor jouw loopt gewoon bij jouw daar in de achterhoek of het tukkerland rond, je ziet ze alleen niet staan, want je word door al die tv heisa beinvloed, dat ze knap moet zijn enzo, en die lieverd in dr hart maar misschien met minder mooie verpakking aan de buitenkant die zie je niet staan en sla je over.
  Stadse madammen, die vinden je alleen maar leuk voor het moment, schoon gladgeschoren en zonder dialect, en zonder harde boeren onder het eten.
  Maar niet in de dagelijkse praktijk want het boerenleven is geen romantiek maar gewoon hard werken, strond aan je overal, en een natte mouw, van een plons vruchtwater, want je was net op tijd om te helpen met een kalfje op te vangen voordat het de nek zou breken, moeder stond nog overeind.
  Liefde voor jouw en je bedrijf dat moet ze voelen, en niet faken.

 • no-profile-image

  Eline de Boer

  Hoe komen boeren toch altijd aan een negatief imago? Gewoon door boeren zoals Frans, z'n moeder schenkt volgens mij nog steeds z'n kopje thee in!Frans is gewoon een verwend nest, laat hij eerst maar eens een paar jaar op zichzelf wonen en dan wel zelf koken, wassen, strijken enz.Mijn boer was ook eerst als Frans,je moet wel elkaar gelijken zijn en niet een sloof voor je man, zoals Frans wel zoekt.

 • no-profile-image

  Leo D

  Frans profiteert nog even van z'n bekendheid !! Wind je niet zo op mensen. Zelf Johan Cruyff, Louis van Gaal en Gorden snabbelen bij de commerciële jongens. De kans dat hij Gerda opvolgt is nihil. Stijlloos trouwens dat "lesbo" in een vorige reactie !! Gerda doet prima haar werk en kent de boerenwereld héél goed . Dat hebben we wel anders meegemaakt. Maar helaas zit je gebonden aan een regeerakkoord en kun je het niet iedereen naar de zin maken.

 • no-profile-image

  Anning

  @13:39 E. de Boer

  Volgens jou brengt Frans de boeren een slecht imago?!
  Frans is gewoon het toonbeeld van een echte saksische boer en doordouwer met een heleboel hobby's en vrienden, iets anders als die stadse softe stropdasmannegies. Bovendien laat hij zo ook zien dat hij zich in de stad ook als een heer kan gedragen tegenover vrouwen. Frans is net zo populair als de zwarte cross, en de stadsmens krijgt door dit soort boeren/plattelanders ook eens een beter beeld van hun, dan als hij dit niet doet..
  Natuurlijk verdient hij hier geld mee, maar een leuk initiatief is het wel.

 • no-profile-image

  Miep

  Frans,

  Lieve jongen dit is toch een totaal verkeerde plaats voor jou om een vrouw te zoeken.
  Dacht je nu echt dat de stadsefratsen op een boerderij wilden wonen?
  Jongen toch, denk na.

 • no-profile-image

  dirk

  Frans, let je wel op of ze grote stappen neemt?

 • no-profile-image

  boerendochter

  ga gewoon in je eigen omgeving op zoek naar een plattelands meisje een geen juffer uit de stad want alles STINKT op een boerderij volgens hun. ik kom zelf uit boeren familie en weet er wel een beetje vanaf. eerst is alles leuk en spannend. maar als je er in de nacht vaak uit je bed moet als er een kalfje moet worden geboren vinden ze dat maar niks. en elke ochtend vroeg op om te melken.

 • no-profile-image

  Mark

  Frans verdient hiermee denk ik meer dan met de koeien. Leuke neveninkomst. Hij zal de vrouw van zijn dromen nog wel even voorbij lopen, zolang het wat opleverd.

 • no-profile-image

  henk ruiterkamp

  Worden we nog lang geconfronteerd met deze jongeman? Een lege huls, een vrouw zoekt een man met inhoud.

 • no-profile-image

  gert

  Guus kom naor huus want de koeien staan op springen

 • no-profile-image

  H.

  Er zal maar net een boerinneke aan het winkelen zijn in onze hoofdstad...........

 • no-profile-image

  Gerwin

  Heeft er dan niemand door dat dit een reclamestunt is en geen serieuze poging tot het vinden van een vrouw?

  Frans vind in het Twentse vast wel een keer zijn droomvrouw, daar is hij het beste op zijn plek.

  Dit soort dingen zijn leuk bijverdienen voor hem en zo zie je nog eens wat van de wereld. Een geslaagde actie, jullie tuimelen er met open ogen in...

Laad alle reacties (12)

Of registreer je om te kunnen reageren.