Home

Achtergrond 280 x bekeken 4 reacties

Veemarkt Apeldoorn weer stap dichterbij

De totstandkoming van een veemarkt in Apeldoorn is vrijdagavond een stap dichterbij gekomen. Op een bijeenkomst met veehandelaren hebben zo’n zeventig handelaren een steunverklaring getekend en aangegeven vee te willen aanvoeren.

Initiatiefnemer Henk Mensink gaat nu met een werkgroep van tien handelaren verder om de plannen verder uit te werken, een definitieve keuze voor een locatie te maken en andere handelaren ook enthousiast te maken. Mensink heeft naar eigen zeggen de steun van de gemeente Apeldoorn.

De markt richt zich in eerste instantie op koeien en schapen. De paardenhandel volgt de ontwikkelingen met interesse, maar mikt voorlopig op blijven zitten op de veemarkt in Utrecht. Over drie weken willen Mensink en de nieuw gevormde werkgroep opnieuw bijeen komen.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Wesley de boer.................

  Klasse jongens ik ga er zowiezo voor.Succes

 • no-profile-image

  schapenboer

  En ik kom er om weidelammeren te kopen!
  succes ermee!

 • no-profile-image

  pedro

  SUCCES SUCCES meneer mensink met de veemarkt-plannen ! Als het allemaal doorgaat kom ik ook naar Apeldoorn om koeien te kopen !!

 • no-profile-image

  W Zandbergen

  Om er koeien te kopen kun je er maar 1 ding meedoen: slachten.
  Er wordt te vaak en te veel vee gemuteerd dat er ook maar iets naar melk koeien melker kan gaan. Alweer een kans gemist.

Of registreer je om te kunnen reageren.