Home

Achtergrond 173 x bekeken 2 reacties

Utrecht wil veemarkthallen niet terug

De veehandel die ge­bruikmaakt van de veemarkt in Utrecht moest maandagavond een te­leurstellende boodschap incasse­ren.

Wethouder Robert Giesberts van de gemeente Utrecht gaf de handel weinig hoop op een terug­keer. Naar zijn zeggen is er in de hui­dige plannen en jaarlijks explota­tietekort van 20.000 euro. Dat komt doordat na het tijdelijke ver­trek van de handel naar Bunnik een nieuw toezichtsplan is opge­steld door de gemeente.

De veehandel vindt deze ma­nier van werken niet eerlijk, maar de wethouder zegt dat hij niet an­ders kan. Hij erkent dat ontrui­ming van het complex de gemeen­te welkom is. Utrecht wil sociale woningbouw plegen op het ter­rein . Donderdagavond volgt een debat over de toekomst van het veemarktcomplex.

Bekijk ook de video op Ophetland.tv

Laatste reacties

  • no-profile-image

    harm

    geen handel houdt niet anders in, dan destructie van de prijzen, m.a.w., de uitbaters gaan met de winst strijken.

  • no-profile-image

    h.lange

    het is weer eens heel duidelijk dat de veemarkten in nederland eruit moeten,volhouden!!

Of registreer je om te kunnen reageren.