Home

Achtergrond 358 x bekeken 1 reactie

Slechte eetgewoonten slecht voor afzet

'Slechte eetgewoonten van consumenten vormen de grootste bedreiging voor boeren en tuinders.'

Als consumenten gewend zijn geraakt aan fastfood en gemaksproducten, gaan de producten van de boeren vooral naar de verwerkende industrie. Terwijl de afzet als heel product voor boeren vaak meer opbrengt.

Dat zei directievoorzitter Marco Vega van de Mexicaanse voedingsmiddelenproducent Sanfandila op een symposium in Warmenhuizen van Bejo Zaden. "Daarom staat in de missie van Sanfandila dat we consumenten willen opvoeden tot het gebruik van gezonde voeding. We zijn een eigen supermarkt begonnen om onze producten te verkopen."

Eén reactie

  • no-profile-image

    freekmelktkoeien@hotmail.com

    goed idee. een goed voorbeeld van een frisse wind door de handel.de beste wensen voor deze nieuwe zaak

Of registreer je om te kunnen reageren.