Home

Achtergrond 151 x bekeken

Reisorganisatie Oad wil af van lange zomervakantie

Reisorganisatie Oad wil af van de lange zomervakantie in ons land.

Dat zei Oad-topman Louis Frankenhuis vandaag tijdens de presentatie van de jaarcijfers van het bedrijf.

Frankenhuis pleit voor veel kortere zomervakanties en de mogelijkheid voor ouders om flexibel vrije dagen op te nemen. "Gezinnen met kinderen zijn op alle fronten de dupe'', aldus Frankenhuis. "Ze zijn gebonden aan drukke en dure vakantieperiodes en betalen daar ook nog de hoofdprijs voor.''

Oad Groep bestaat uit drie onderdelen: Oad Reizen, Oad Touringcarbedrijf en de Globe Reisbureaus. Het bedrijf vervoerde het afgelopen boekjaar ruim 850.000 vakantiegangers. Dat waren er 50.000 meer dan het jaar ervoor. De omzet van het bedrijf is ruim 1,1 miljard euro.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.