Home

Achtergrond 2 reacties

Premier veroordeelt geweld tegen hulpverleners

Premier Jan Peter Balkenende heeft de belaging van ambulancepersoneel in Amsterdam-West in stevige bewoordingen veroordeeld.

"Dit is absoluut onaanvaardbaar. Geweld tegen hulpverleners kan niet worden getolereerd.'' De minister-president zei vandaag na afloop van het kabinetsberaad dat de daders van geweld tegen hulpverleners snel voor de rechter moeten verschijnen. Het zal moeten blijken of het Openbaar Ministerie (OM) in deze zaken de strafeis waar mogelijk verdubbelt, zoals is afgesproken.

"Ik vind het werkelijk beneden alle peil dat mensen die opkomen voor onze veiligheid, worden gehinderd.''

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    fons

    Was het Wilders niet die aandrong op hard optreden tegen die criminelen? Nu pas komt de premier Balkenende met een reactie dat dit niet kan. Iedereen had toen achter G.Wilders moeten gaan staan. Dat links dit niet doet weet iederen wel. Maar zeker had P Balkenende achter hem moeten gaan staan, hij is varantwoordelijk voor de regering en het land. Je moet je rug recht houden en op treden tegen zulke criminaliteit. Er is maar een probleem, men is altijd te laat. En het slachtoffer is en blijft het slachtoffer. Je kunt wel praten over normen en waarden, maar je moet het waarmaken! Dit geld voor iedereen, men moet verantwoordelijkheid hebben en eerlijk zijn tegen over elkaar. Daar ontbreekt het aan, die gene die dit wel doen, dus werken voor hun kost en correct leven, kunnen de last van die de onwillende veroorzaken niet meer dragen! Het gezin is de hoeksteen van de samenleving, maar hoeveel verscheurde gezinnen hebben we tegenwoordig. Hoe groot is het drugsprobleem en het alcoholprobleem? Met als grote probleem inbraken en overvallen op onschuldige burgers. Het is alleen maar milieu, maar dit milieu (crimineel) is veel en veel erger en is dan ook zeker het echte milieu probleem.

  • no-profile-image

    gert

    hij moet er wat aan doen ,gaat ie weer afwachten wat het OM doet

Of registreer je om te kunnen reageren.