Home

Achtergrond 1 reactie

'PVV-Kamerlid Graus negeert uitspraak rechtbank'

Tweede Kamerlid Dion Graus van de Partij voor de Vrijheid (PVV) heeft nog steeds niet voldaan aan een rechterlijke uitspraak om 16.000 euro te betalen aan een aannemer.

Advocaat Marcel Reinaerts van aannemer Dumoulin uit Nyswiller-Wittem onderzoekt daarom of hij een faillissement van Graus kan aanvragen, zei hij vandaag. Reinaerts heeft inmiddels opdracht gegeven tot loonbeslag op het inkomen van het Kamerlid, mede omdat zijn schuld met rente, incasso-, executie- en proceskosten tot 25.000 euro is opgelopen.

De rechtbank in Maastricht veroordeelde Graus op 20 augustus tot betaling van de 16.000 euro wegens de verbouwing van een villa in Simpelveld in 2002. Reinaerts zegt dat Graus kort na de uitspraak een betalingsregeling is aangeboden. Maar die is vervallen, omdat Graus niet op tijd betaalde.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    W Zandbergen

    Pvv staat blijkbaar voor persoonlijke spullen
    vervreemdings vereniging.

Of registreer je om te kunnen reageren.