Home

Achtergrond 1 reactie

Nieuwe campagne over brandveilig wonen

Stichting Consument en Veiligheid en Brandweer Nederland lanceren deze week de campagne 'woonikbrandveilig.nl.

Het thema is de snelle uitbreiding van een beginnende brand en de gevolgen daarvan.

De campagne is gericht op de brandveiligheid van de Nederlandse huishoudens. Via de site kunnen belangstellenden een profiel invullen van hun woning en gezinssituatie zodat zij zien welke veiligheidsmaatregelen nodig zijn om het huis brandveilig te maken.

Jaarlijks vinden in ons land vijfduizend woningbranden plaats. Kwetsbaar zijn vooral gezinnen met jonge kinderen, omdat kinderen snel in paniek raken bij een plotselinge brand. Steeds meer gezinnen hebben een rookmelder in huis, maar weten niet hoe deze werkt of hoe zij deze moeten ophangen.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Eddy

    Om actief iets te kunnen ondernemen kunt u misschien eens kijken op de site van Vereniging Eigen Huis. www.eigenhuis.nl. Zij adviseren sinds enige tijd de SafetyBox voor in huis, u kunt ook terecht op www.safetybox.nu.
    Consument en Veiligheid adviseren een boodschappenlijstje met daarin alle producten die ook in de SafetyBox zitten.

Of registreer je om te kunnen reageren.