Home

Achtergrond 257 x bekeken

Loek Hermans opent Horti Fair

Loek Hermans, voorzitter van MKB-Nederland gaat de op handen zijnde Horti Fair in de Rai in Amsterdam openen.

De Horti Fair vindt plaats van dinsdag 14 oktober tot en met vrijdag 17 oktober. Hermans zal tijdens de openingshandeling het belang van de tuinbouw voor het mkb onderstrepen en ook de betekenis van de tuinbouw voor de Nederlandse economie toelichten. Ook aan hem de eer de Horti Fair Innovation Award uit te reiken aan de uiteindelijke winnaar van de innovatieprijs van de beurs.

Hermans is sinds de zomer van 2003 voorzitter van MKB-Nederland. Vorig jaar had minister Gerda Verburg van LNV de eer om de internationale tuinbouwvaktentoonstelling te openen. Tijdens de openingsceremonie zal er ook een optreden zijn van de musicalcast van De Kromme Jongens.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.