Home

Achtergrond 191 x bekeken

Lintjesregen bij Dierenbescherming

De avond voor Werelddierendag staat in Amsterdam een lintjesregen gepland.

De Dierenbescherming zet dan in de hoofdstad ruim vijftig mensen in het zonnetje voor de onbaatzuchtige manier waarop ze zich hebben ingezet voor een dier. Vijf van hen maken bovendien kans te worden gekozen tot Dierenheld 2008. De jury bestaande uit onder anderen Kamerlid Marianne Thieme (Partij voor de Dieren), Micky Nijboer (Dierenheld 2007) en Frank Dales (directeur Dierenbescherming) selecteerde het vijftal.

Via internet kunnen belangstellenden tot donderdagavond 22.00 uur hun voorkeur duidelijk maken. De nieuwe Dierenheld wordt vrijdagavond bekendgemaakt en krijgt 7.500 euro voor een goed dierendoel. Presentatie van deze feestelijke gebeurtenis is in handen van Caroline Tensen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.