Home

Achtergrond 189 x bekeken

LTO Noord verhuist naar Zwolle

Land- en tuinbouworganisatie LTO Noord verhuist van Deventer naar Zwolle.

Dat gaat volgend jaar gebeuren. Alle medewerkers van LTO Noord die geen regiogebonden functie hebben, zullen vanuit het nieuwe kantoor in Zwolle gaan werken. De verplaatsing van het hoofdkantoor heeft geen gevolgen voor het bestaan van de regionale kantoren in Haarlem, Drachten en Wageningen.

Ook de kantoren in Den Haag en Brussel blijven gehandhaafd. In totaal werken bij LTO Noord 156 mensen. Het besluit over de verhuizing is voorgelegd aan de ondernemingsraad van de organisatie. Directie en bestuur van de organisatie verwachten dat LTO Noord effectiever en efficiënter kan werken vanuit Zwolle, doordat de afstanden binnen de organisatie korter worden.

LTO Noord behartigt de belangen van ruim 22.000 agrarische ondernemers in de negen provincies boven de Maas. Het huidige hoofdkantoor in Deventer is te klein om de ongeveer 50 medewerkers te huisvesten die door de centralisatie een nieuwe werkplek op het hoofdkantoor krijgen.

Of registreer je om te kunnen reageren.