Home

Achtergrond 1 reactie

Koks doen mee aan Grootste Kookles Ooit

388 mensen hebben vandaag de deelname aan de grootste kookles ooit op hun naam geschreven.

Zij deden vanmiddag bij het Food Center Amsterdam mee aan de recordpoging voor 's Werelds Grootste Kookles Ooit.
Het evenement, dat wordt bijgeschreven in het Guinness Book of Records, werd op touw gezet door levensmiddelengroothandel De Kweker, maar geleid door kok en kookleraar Pierre Wind. Een vertegenwoordiger van het Guinness World Records heeft de poging goedgekeurd.

Bij de poging was minister Gerda Verburg van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit aanwezig. Zij heeft ook meegekookt aan de niet-gefrituurde loempia. Het was een recept van Pierre Wind. Het evenement haakt aan bij 'de Mooie Maaltijd', een initiatief van de Week van de Smaak. De achterliggende gedachte van de Mooie Maaltijd is om het eerlijke, heerlijke product een permanente plaats te bezorgen in de verschillende zorginstellingen zoals bejaardentehuizen, ziekenhuizen, jeugdcentra en gevangenissen.

Administrator

Eén reactie

Of registreer je om te kunnen reageren.