Home

Achtergrond 835 x bekeken 7 reacties

Koe bespringt vrouw, ezel ligt dubbel

Een koe bespringt een Bulgaarse vrouw, en de ezel die het voorval ziet ligt op de grond te schaterlachen. Dit onwaarschijnlijke verhaal is vastgelegd door het persbureau Balkanpix.

Deze serie foto's laat zien hoe de koe Dana op een strookje vers gras afdendert en geen oog heeft voor haar hoeder, de 68-jarige Rositza Kasaboba. Dana ziet de vrouw als een soort horde waar zij overheen moet springen.

"Mijn koe heeft nog nooit zoiets gedaan. Ik zit onder de schrammen en blauwe plekken", stelt de Bulgaarse na het voorval. Voor Dana heeft het avontuur gevolgen: zij wordt volgens Kasaboba haar kerstmaal.

Het ergst van alles vond de onfortuinlijke Bulgaarse de reactie van haar ezel. "Hij viel achterwaarts op de grond en ik ben er zeker van dat hij mij uitlachte."

De reportage is hier ook te bekijken.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gert

  daarom is het ook een ezel

 • no-profile-image

  Tom

  Dus die koe en ezel worden het kerstmaal... Alleen het Lam op een bedje van stro ontbreekt er nog aan.

 • no-profile-image

  R.G.

  Hierover zullen toch wel tweedekamer vragen gesteld worden door Marianne Thieme of zeker wel door Waalkens!?

 • no-profile-image

  W Zandbergen

  Natuurlijk hoor je Marianne niet. Bij het reageren tengunste voor de mishandelde vrouw krijgt ze de rekening dat ze voor de dieren zegt op te komen maar dit niet doet. Komt ze op voor de koe en ezel wordt de rekening door de feministen afgeleverd dat ze de bulgaarse vrouw voor nog minder dan een dier ziet. Daarom nog geen reactie. Marianne wat wil je???????????????????

 • no-profile-image

  Minouche

  Weet je... die foto van die ezel is op een heel ander plek genomen als de foto waar de vrouw door de koe besprongen wordt. Kijk maar eens goed naar de achtergrond en de omgeving, lekker broodje aap verhaal.... en de hele media smult er weer van. :-)

  Maar al met al... ik MOEST ook even kijken dus...

 • no-profile-image

  eva

  Stond natuurlijk wel 'toevallig' een fotograaf in dat afgelegen dorpje....

 • no-profile-image

  rik

  Ze moet gewoon de koe laten dekken... Heeft ze volgend jaar een kalf, melk en de koe nog.

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.