Home

Achtergrond 176 x bekeken

Intentie getekend voor fusie Covas en CSV

De coöperaties Covas en CSV hebben de intentieverklaring ondertekend voor hun fusie.

Een stuurgroep bestaande uit bestuursleden en directeuren van beide coöperaties gaat een fusieplan opstellen. In het voorjaar van 2009 wordt het fusieplan voorgelegd aan de ledenraden van beide coöperaties. Het streven is dat de fusie ingaat op 1 mei 2009. De voorlopige naam van de gefuseerde coöperatie is Coöperatieve Suikerbietentelers Vereniging Covas.

De beoogde voorzitter is de huidige Covas-voorzitter Harry Huijts. Vice-voorzitter wordt CSV-voorzitter Cees Huijbregts. CSV-directeur Gerard Gosselink wordt de nieuwe directeur. Covas-directeur Rien Geuze verlaat de organisatie als het fusieplan klaar is.

Of registreer je om te kunnen reageren.