Home

Achtergrond 286 x bekeken

Het laatste rijtje mooie Kleurwedstrijdtekeningen

Drie weken lang vind je hier nog meer mooie inzendingen van de Kinderboerderij-kleurwedstrijd, deze week de laatste serie van zes. Kijk snel of jouw tekening er ook bij staat!

Echt gras en echt zand, daarmee versierde Sannemarijn de Vries (8) in Basse (Ov.) haar tekening. Ze strooide er ook nog een bult glittertjes overheen. Prachtig!

Stip, stip, stip, stip, stip, stip, stip. Op de tekening van Hendrianne van der Weerd (6) in Hasselt (Ov.) staan wel duizend stipjes. Of misschien wel een miljoen. Of nog meer? In ieder geval is het pretpark helemaal gestipt.

Laura Stevens (9) in Axel (Zld.) gaf dieren, attracties en struikjes op haar tekening eerst een gekleurd randje. Zo wist ze precies welke kleur ze alles wilde geven. Handig!

De wagentjes in het pretpark van Jan de Lorm (9) in Almkerk (N.-Br.) racen als een speer over de baan. Ze gaan zo hard dat er zelfs vuur uit de uitlaat spuit. De stier met megacoole halsketting ziet er niets van. Hij kijkt verliefd naar zijn vriendin het schaap. Of naar de suikerspin in haar hand natuurlijk.

Kisten Meijer (13) in Manderveen (Dr.) heeft oog voor detail. Haar tekening is keurig ingekleurd met vrolijke tinten. En hij is in 3D, waardoor het lijkt of je zo het pretpark in kunt stappen.

De zweefmolen op de tekening van Bauke Haarman (11) in Rossum (Ov.) is net zo roze als de suikerspin van mevrouw het schaap. Het varken in de achtbaan kijkt er met uitpuilende oogjes naar. Jammer dat hij verder moet racen, anders nam hij er vast een hapje van.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.