Home

Achtergrond 176 x bekeken 3 reacties

Duizenden melden zich voor waterschapsverkiezingen

Drieduizend mensen hebben zich aangemeld als kandidaat voor een plekje in een waterschapsbestuur.

Dat heeft de Unie van Waterschappen vandaag laten weten. De kandidaatstelling voor de waterschapsverkiezingen sloot dinsdag.

De waterschapsverkiezingen vinden van 13 tot en met 25 november plaats. Iedereen van 18 jaar en ouder kan dan zijn of haar stem uitbrengen voor een nieuw bestuur van het waterschap in zijn of haar eigen omgeving. In totaal zijn er ongeveer vijfhonderd plaatsen in de waterschapsbesturen.

De geldigheid van de kandidaatstellingen moet nog worden getoetst. Dat gebeurt donderdag. Op 24 september wordt een definitief besluit genomen over de geldigheid van de kandidaatstellingen. Dan wordt ook de nummering van de lijsten vastgesteld en bekendgemaakt.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gert

  veel mensen willen een leuke bijverdienste

 • no-profile-image

  sjeng potlood

  gert, je slaat de spijker op zijn kop.
  Het is een leuke bijverdienste, vertegenwoordigen is absoluut niet noodzakelijk. Bankrekening spekken is hoofdaktiviteit van al die eikels en matennaaiers.

 • no-profile-image

  john

  Als Algemeen Bestuurslid houd ik netto 166 euro over per maand en dat voor 5 dagdelen permaand.Je moet blij zijn dat er nog mensen zijn die de boerenbelangen willen behartigen voor dit bedrag.Ik geef thuis op mijn bedrijf veel meer toe tijdens mijn afwezigheid.

Of registreer je om te kunnen reageren.