Home

Achtergrond 2 reacties

Cramer niet bij debat Prinsjesdag

Milieuminister Jacqueline Cramer ontbreekt volgende week bij het debat in de Tweede Kamer over Prinsjesdag.

Zij neemt in Argentinië deel aan informeel klimaatoverleg van een groep van 25 landen, kondigde zij vandaag aan. Het gastland heeft Cramer volgens VROM uitgenodigd vanwege haar expertise en internationaal erkende voortrekkersrol. De PvdA-bewindsvrouw zal een voorstel op tafel leggen voor een financieel hulppakket voor ontwikkelingslanden. Wat dat behelst, wilde zij niet kwijt.

Onder de 25 deelnemers aan het overleg in het zuidelijke El Calafate, in een nationaal gletsjerpark, is wel China maar niet de Verenigde Staten. Vanwege de presidentsverkiezingen zijn de Amerikanen volgens Cramer even niet zo bezig met het klimaatprobleem.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    gert

    zal milieudefensie in haar nopjes zijn,hoeven ze niet weer in de hofvijver te springen

  • no-profile-image

    Johan

    Gaat Cramer ook al aan ontwikkelingswerk doen? Ik dacht dat we daar St.Klaas Koenders voor hadden

Of registreer je om te kunnen reageren.