Home

Achtergrond 169 x bekeken 3 reacties

Chinese baby's ziek door vervuild melkpoeder

Ongeveer 430 Chinese baby's hebben nierstenen gekregen door het consumeren van vervuild melkpoeder.

Dat heeft minister van Gezondheid Gao Qiang laten weten, aldus het Chinese staatspersbureau Xinhua vandaag.

Gao zei dat uit een onderzoek is gebleken dat de kinderen melamine hebben binnengekregen. Dat is een chemische stof die onder meer wordt gebruikt voor het maken van borden en bestek. Een baby in de noordwestelijke provincie Gansu is door de nierstenen overleden.

De autoriteiten hebben de fabrikant van het melkpoeder gelast de productie te staken

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Gaatze

  Kraam toch geen onzin uit... melk is goed voor elk!

 • no-profile-image

  Arie

  Logisch dat mensen-kinderen ziek worden van koemelkproducten.
  Koemelk is namelijk bestemd voor de kinderen van de koe, haar kalfjes.
  In plaats daarvan wordt de koe letterlijk uitgemolken totdat ze niet genoeg melk meer geeft aan de mens en naar het slachthuis mag als "dank".
  Koemelk is hardstikke ongezond voor mensen (Joris Driepinter zit immers al jaren in een rolstoel door de bot-ontkalking vanwege het vele melkdrinken).
  Het wordt tijd dat deze zuivelwaanzin eens tot een einde komt. Te beginnen bij de torenhoge subsidies op de zuivel-industrie.
  Koemelk is voor kalfjes. En de mens behoort daar met zn handen vanaf te blijven. De mens is het enige zoogdier wat op volwassen leeftijd nog melk drinkt. En dan ook nog eens van een ander zoogdier! Te absurd voor woorden.
  De zuivelmythe wordt helaas in stand gehouden door de malafide zuivel-lobby die enorme macht heeft door de vele subsidies, met als gevolg enorm veel dierenleed voor (stier)kalfjes en koeien.

 • no-profile-image

  nuchtere

  Pfff Arie, die gekke gewoontes van de mens; het is ook het enige zoogdier met eeuwige drang naar de borst, ook al heeft hij die borstvoeding niet meer nodig.

Of registreer je om te kunnen reageren.