Home

Achtergrond

CNV komt met website werk en gezin

Vakcentrale CNV heeft alle regelingen voor ouders die werk en gezin willen combineren, op een rijtje gezet.

Vanaf woensdag is de informatie te vinden op www.cnv.nl/gezinenwerk. Alle (wettelijke) regelingen, vergoedingen en verlofmogelijkheden voor ouders zijn er te vinden.

"Er is behoefte aan betere regelgeving, maar ook aan heldere informatie over wat er allemaal mogelijk is'', aldus CNV-bestuurder Yvon van Houdt. Er is een heel scala aan regelingen. Zo zijn er zes financiële tegemoetkomingen van vier verschillende instanties, vijf verschillende belastingkortingen en tien verlofregelingen.

Op de site is verder informatie te vinden over de rechten van zwangere werkneemsters en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kinderopvang. Minister André Rouvoet (Jeugd en Gezin) opent de website woensdagochtend samen met een aantal kinderen en Van Houdt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.