Home

Achtergrond 167 x bekeken 6 reacties

'Bluf!-zaak niet aan de orde bij aantreden Cramer'

Milieuminister Jacqueline Cramer heeft bij haar aantreden tegen premier Jan Peter Balkenende gezegd dat er geen feiten uit verleden of heden zijn die haar functioneren of dat van het kabinet zouden kunnen benadelen.

Dat blijkt uit een brief vandaag van Balkenende aan de Tweede Kamer, in antwoord op vragen van VVD'ster Helma Neppérus over de vermeende steunbetuiging van Cramer aan de actiegroep Bluf! in 1986.

Voor het aantreden van een bewindspersoon wordt zijn of haar doopceel gelicht. De kandidaten worden gescreend of zij bijvoorbeeld bekend zijn bij de inlichtingendienst AIVD. Dat is gebeurd bij Cramer. Balkenende heeft haar daarnaast als formateur aan de tand gevoeld.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  kees

  selectief geheugen

 • no-profile-image

  Dirk

  De persoon die vorig jaar een man in de rug doodstak (hoezo zelfverdediging???) wordt vrijgesproken. De politiek is verbaasd over de enorme toestroom van assielzoekers. Duivendak was een milieuterrorist die jaren ongestoord in de tweede kamer kon zitten. Jac. Cramer heeft milieuterreur gesteund en is onze minister van VROM. TBS ers maken slachtoffers tijdens proefverlof........ Mijn geloof in de nederlandse politiek en justitie is nu echt weg.

 • no-profile-image

  harm

  van voorzitter milieu defensie naar minister van vrom?????????????????????

 • no-profile-image

  gj

  JP aan J: Heb je nog zaken op je kerfstok die ik niet wil weten?

  Gelukkig gaat Jacquelientje ook de laan uit! Kwestie van tijd, er komen vanzelf meer feiten boven water.

 • no-profile-image

  gert

  dat was ze even vergeten

 • no-profile-image

  theo

  Al vaker gezegd Linkse activisten en hun aktiviteiten worden in nederland al 30 jaar goed gepraat ook door de AIVD heb ik de indruk Soms vraag ik me af hebben we in Nederland wel een Democratie ?????

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.