Home

Achtergrond 200 x bekeken

Acteurs van musical de Kromme Jongens op de Horti Fair

Een aantal acteurs van de musical ‘De Kromme Jongens’ treedt op tijdens de opening van de Horti Fair die vanaf 14 oktober begint in de Amsterdamse Rai.

De acteurs van de musical de Kromme Jongens zullen het podium tijdens de opening van de Horti Fair verschillende malen betreden. Wat ze daar precies laten zien, is nog een verrassing, zegt de verzorger van de act, Dario Fo, ondernemers in de kunst in Poeldijk.

"We zijn gevraagd door de Horti Fair en gingen hier graag op in", aldus een woordvoerder van Dario Fo. Ze geeft aan dat de acteurs zoals de kassenbouwers en de tuinders een aantal nummers uit de musical gaan vertolken.

De acteurs maakten onlangs sier met de musical de Kromme Jongens. Zij acteerden over de Westlandse band die jarenlang een populaire band in het Westland was en vooral het wel en wee van de tuinbouw bezong. De band stopte elf jaar geleden, maar is na het stoppen van de band en de musical nog erg populair.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.